top of page

Our Story

More Than Honey

Hi, wij zijn Michael en Micha, vader en zoon stadsimkers die hun passie voor bijenteelt en biodiversiteit willen delen. Onze fascinatie voor de dynamiek van de stad gaat hand in hand met onze betovering door de wonderbaarlijke flora en fauna in de natuur. We vinden de interactie tussen stad en platteland en de kruisbestuiving tussen mens en natuur belangrijk. In 2017 zijn we begonnen met imkeren in Amsterdam Zuidoost.

Imker Michael (12).jpg

Social Entrepreneur

Bij BijGein geloven we dat zakendoen hand in hand kan gaan met het creëren van een positieve impact op de samenleving. Wij streven ernaar om niet alleen winst te maken, maar ook bij te dragen aan sociale en milieudoelen.

 

We doen dit door het geven van workshops, voorlichting en het initiëren van buurtprojecten, zoals de Bijentuin Gein, het Tulp Festival en het Bloemenlint.

 

Daarnaast zetten we ons in voor een duurzame samenleving. Met het organiseren van gezinsvriendelijke buurtevenementen, zoals Sint Maarten, Koningsdag en het Winterfeest, streven we ernaar om de gemeenschapszin te bevorderen. Samen kunnen we meer bereiken en een verschil maken.

 

We waarderen uw steun en betrokkenheid bij onze sociale onderneming. Door met ons samen te werken, draagt u bij aan de realisatie van onze missie en maakt u deel uit van positieve verandering.

 

Dank u wel voor uw support!

Story Board

bottom of page