Honing

Honing is voor 100 procent een natuurproduct. De bijen verzamelen nectar op de bloemen. In de bijenkast gekomen onttrekken ze vocht aan de nectar, ze dikken die in en voegen er stoffen aan toe. De imker haalt de door de bijen verzegelde raten uit de kasten en slingert de honing daar uit. Deze honing wordt gezeefd en in potten gedaan. Ze blijft daarmee een kwalitatief hoogwaardig natuurproduct.


Bloemenhoning verschilt sterk van smaak, al naar gelang van het jaargetijde dat de honing door de bijen wordt gewonnen. Een heerlijke honing, ook voor wie nog nooit honing gegeten heeft. Net als de andere soorten is deze honing rijk aan vitaminen en mineralen.

Voorjaarshoning

Deze honing komt van vroeg bloeiende bloemen en planten. Het is ook rijk aan mineralen en enzymen. Omdat het niet van één specifieke bloem komt noemen wij het voorjaarshoning. Het is een mild smakende honing die bij veel liefhebbers in trek is.

Zomerhoning

Zomerhoning wordt na het fruit en de voorjaarshoning gewonnen. Deze komt ook van verschillende soorten bloemen. De smaak is wat sterker dan honing van het fruit en van de voorjaarsbloemen. Zomerbloemen geuren meestal wat krachtiger. Mensen zijn er gek op.

Propolia

Propolis Tinctuur

Tinctuur van propolis, op alcoholbasis voor zowel inwendig als uitwendig gebruik

Deze propolistinctuur heeft een hoge concentratie (>40%) dewaxed (van bijenwas gescheiden) propolis in consumptiealcohol (96%) . De propolis is van wisselende samenstelling en herkomst. De druppelaar maakt het makkelijk om een vrij nauwkeurige dosering toe te passen en zonder morsen te druppelen. Deze propolis tinctuur heeft een sterk ontsmettende werking en is met name geschikt bij aandoeningen in mond en keel en bij schaafwonden.

Let op: Propolis vlekt in de kleding!

Ingrediënten: ethylalcohol en >40% propolis.

Inhoud druppelflesje: 20 ml.


Propolis Zalf

Propolis zalf in pot 30gram

Zalf met propolis op basis van Abrikozenpitolie, Arganolie en Amandelolie, tegen infecties van oppervlakkige wonden en behandeling van allerlei soorten huidaandoeningen.


Een zeer effectieve genezende zalf/balsem! Hij wordt aanbevolen bij de behandeling van gevallen van huidaandoeningen (oppervlakkige brandwonden, jeuk) en huidproblemen die te maken hebben met schimmels of droge huid (eczeem, rode vlekken, gesprongen huid). Deze natuurlijke zalf/balsem is bijzonder rijk aan propolis, heeft sterk helende eigenschappen en is daarom een onmisbare bondgenoot voor uw huid. Maak gebruik van de reinigende eigenschappen van natuurlijke oliën zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen, om het herstel van lelijke huidverschijnselen of kwetsuren te versnellen.

Ingrediënten: Arganolie, Amandelolie, Abrikozenpitolie, bijenwas en propolis.

Inhoud: 30 gram.

Kaarsen

Natuurzuiver bijenwaskaarsen uit eigen productie

Natuurzuivere bijenwas wordt gebruikt voor de eigen productie van bijenwaskaarsen.

We hebben een leuk assortiment van gegoten bijenwas kaarsen, van korfmodel, tot stompkaars en zelfs spiritueel kaarsen. Stuk voor stuk mooie gele kaarsen met een heerlijk aroma.

KopteksMore Than Honeyt 5

©2019 BijGein.